Astra Enjoy limuzina sa bogatom opremom po neverovatnoj ceni od 12.677 evra

Kompanija Opel je za sve svoje potencijalne kupce pripremila ponudu za bogato opremljenu Astru Enjoy limuzinu po neverovatnoj ceni od 12.677 evra i uslovima koji uključuju produženu garanciju i pomoć na putu. Opel je ovom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim i svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio Astra limuzinu sa bogatim paketom opreme i jačim agregatom po fantastičnim cenama.
Opel Astra je izrazito skladnih proporcija. Izgledom zasenjuje konkurenciju. Atraktivnost spoljašnjeg dizajna prenosi se i na unutašnjost. Elegantan ergonomičan prostor s fokusom na vozača, podržan je vrhunskim komforom za maksimalno pet osoba i genijalnim rešenjima za odlaganje stvari.

ASTRA Enjoy limuzina, 4 vrata, 1.6 benzinski agregat sa 115 konjskih snaga od 12.677 evra

Paket opreme ENJOY uključuje sledeću opremu:
Vazdušni jastuk za vozača i suvozča, bočni i krovni vazdušni jastuci, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, Radio CD 400 Plus, Bluetooth i USB konekcija, Aux-in, 6 premium zvučnika, klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini , halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinska centralna brava, elektro-podesivi retrovizori sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla, električni podizači stakala napred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, 12V utičnica za struju napred, Isofix zadnje sedište, zadnje sedište deljivo 40/60, krovno svetlo napred sa svetlima za čitanje i mikrofonom za telefon, rezervni točak…
Dinamičkog dizajna, napredne tehnologije i vrhunske udobnosti, uz sveobuhvatan izbor fabrički ugrađenih opcija Astra limuzina je osmišljena da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra na najbolji način podržava svaki stil vožnje. I ako je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, sa aktuelnim cenama Astra limuzina dobija potpuno novu dimenziju. Akcija traje do kraja februara.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte najbližeg Opel prodavca.

 

Opel Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *