Auto servisni koncept Motoo proširuje mrežu u Srbiji

Potpisivanjem ugovora o franšizi sa jednim od najpoznatijih nemačkih auto servisnih koncepata, „Motoo“, ovog leta će zvanično početi da radi prvi servisni koncept u Srbiji. Visoke tehnološke i organizacione standarde za pristupanje ovoj mreži do sada je ispunilo 14 auto servisa, a plan je da se u naredne tri godine potpišu ugovori sa maksimalno 80 geografski ravnomerno raspoređenih autoservisa na teritoriji Srbije.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom udruživanju nezavisnih auto servisa, vozači u Srbiji će dobiti garanciju da su u njihova vozila ugrađeni kvalitetni rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača, dok će Motoo servisi moći da koriste znanja i iskustva nemačkog tržišta što im daje mogućnost stalnog usavršavanja usluge.

Naš sponzor TRIO motors, imao je tu čast da bude jedan od 14 prvih potpisnika ovog ugovora.

potpisivanje_ugovora_motoo_triodriverblog_07
„U Srbiji postoji određeni broj autoservisa koji već sada ispunjavaju naše uslove, ali postoji i veliki broj onih koji će visok nivo usluživanja dostići prilično brzo, onda kada im se olakša pristup svim potrebnim informacijama. Pomenuti autoservisi su u stanju da vozačima pruže kvalitetnu uslugu, ali ih vozači ne mogu lako uočiti u velikom broju drugih servisa“, istakao je Philipp Hess (Filip Hes), vlasnik kompanije „Hans Hess“, u okviru koje je nastao Motoo koncept i dodao: „Zbog svega navedenog, mi procenjujemo da je upravo tržište Srbije jedno od onih koje je pogodno za širenje naše franšize i verujem u to da će od širenja Motoo servisnog koncepta korist imati i njegovi članovi i naša kompanija, ali i da ćemo zajedno dati doprinos povećanju bezbednosti na putevima u Srbiji“.

„Brz tehnloški razvoj u auto industriji ispred svakog auto servisa postavlja zahtev za neprekidnim usavršavanjem i samo oni koji su u stanju da u kontinuitetu ispunjavaju te zahteve mogu vozačima da pruže zadovoljavajući kvalitet usluge. Zbog toga nam je izuzetna čast što su naši partneri prepoznali potencijal naših servisera i doprineli da vozači u Srbiji dobiju praktično isti kvalitet servisne usluge kao i vozači u Nemačkoj“, rekao je Marko Stefanović, menadžer servisnog koncepta Motoo u Srbiji i dodao: „Jedna od prednosti servisnog koncepta je i ta što nam on omogućava da do znanja, opreme i visokog nivoa usluge dolazimo na mnogo racionalniji način, nasuprot veoma teškom putu koji treba da prođe samostalni auto servis. To znači da uz manje utrošenog vremena i manje utrošenog novca mogu da se postignu maksimalni efekti.“

potpisivanje_ugovora_motoo_triodriverblog_17
Motoo auto servis je servisni koncept čiji je vlasnik nemačka kompanija Hans Hess i koji predstavlja organizovano udruženje nezavisnih radionica, auto servisa i auto centara. Ovaj servisni koncept konstantno se unapređuje i širi već 10 godina, a samo u Nemačkoj Motoo objedinjuje više od 180 servisa i 58 manjih kompanija koje mogu da servisiraju gotovo sve marke vozila. Autoservisi u Srbiji koji su ušli u ovaj franšizni lanac biće vidljivo označeni prepoznatljivim logotipom Motoo i imaju obavezu da pri popravci ili zameni ugrađuju isključivo rezervne delove renomiranih proizvođača, prate tehničko-tehnološke inovacije i stalno unapređuju kvalitet pružene usluge.

 

TrioDriverBlog

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *