Benefiti za kupovinu Honde po sistemu staro za novo

Staro za novo postaje sve popularniji način kupovine novog automobila, posebno kada je reč o zameni automobila bilo koje marke. Delta Automoto će kupcima nove Honde značajno olakšati i ubrzati proceduru kupovine uz obezbeđenje dodatnih vrednosti u okviru akcije.

Do 20. decembra kupci novog automobila mogu da izaberu i jedan od benefita:

 

–           Komplet zimskih točkova sa alu-felnama

–           700 eur vrednosti u dodatnoj opremi

–           Metalik boja

–           Kasko osiguranje

–           Do 10.000 eur beskamatnog kredita

–           Multimedijalni uređaj koji sadrži: Navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD Touch screen od 7“, HD kameru za vožnju unazad,   Konekcije za USB i i-POD, DVD player, Slot za SD karticu, Bluethoot konekciju za mobilni telefon.

Kako do nove Honde.

Kupovina Honde u akciji staro za novo je izuzetno brza i jednostavna, jer kupca oslobađa svih zahtevnih obaveza, od oglašavanja do pregovora prilikom prodaje starog vozila. Hondino stručno osoblje pažljivim pregledom starog vozila utvrđuje trenutno stanje i daje ponudu za otkup uz najpovoljnije uslove za kupovinu novog vozila. Procenjena vrednost vozila predstavlja učešće, a ostatak, osim doplatom, klijent može da finansira putem lizinga ili kredita, po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Kupcima koji se odluče za finansiranje putem lizinga, Honda je obezbedila najatraktivniju kamatnu stopu na tržištu NKS 3.99%. U slučaju kupovine putem kredita na raspolaganju je beskamatno finansiranje do 10.000eur. Važno je napomenuti da u ovom slučaju nema troškova obrade kredita, kao ni troška u slučaju prevremene isplate kredita, a rata je fiksna tokom celog perioda otplate.

Honda Srbija poziva sve zainteresovane da posete prodajni salon u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu ili da na broj telefona 011/2010 971 zakažu procenu svog vozila.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *