Besplatno redovno održavanje uz kupovinu novog BMW i MINI automobila

Počev od 01. februara BMW Srbija za sve kupce novih BMW i MINI automobila, kao standardnu uslugu, obezbedio je Service Inclusive, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, odnosno četiri godine ili do pređenih 60.000 kilometara za MINI vozila. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW ili MINI automobila – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

Service Inclusive odnosi se na sve BMW i MINI modele koji se nalaze u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge – zamena motornog ulja i filtera ulja, zamena filtera vazduha, filtera goriva, mikro filtera, svećica i kočione tečnosti kao i detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Uz Service Inclusive paket značajno se usporava smanjenje vrednosti vozila, zato automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i narednim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge.

 

BMW/MINI Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *