ĆIRCOM novi partner Garaža kluba!

Kompanija ĆIRCOM iz Zrenjanina, ovlašćeni prodavac i serviser OPEL vozila, postala je partner Kluba ljubitelja automobila Garaža. Pored saradnje koju ćemo imati kao partneri, članovima našeg foruma omogućene su razne pogodnosti, a članovima kluba su obezbeđene dodatne pogodnosti prilikom posete prodajno – servisnom centru ĆIRCOM u Zrenjaninu.

 

ĆIRCOM je porodična firma koju je osnovao Jadran Ćirić 1989. godine, ali u samom početku egzistira kao HAPPY SHOP AUTO CIRA i to kao prodavnica auto delova i mešovite robe. U samom početku postojale su prodavnice na dve lokacije, u Cetinjskoj ulici i Gimnazijskoj, da bi zatim proširenjem poslovanja otvorili i treću prodavnicu na Karađorđevom trgu u Zrenjaninu. Kasnije otvara se veleprodaja Zastavinih delova koja je bila dobavljač delova za prvu ugradnju za DMB i IMR Rakovica i Crvenoj Zastavi Kragujevac.

Uz pad ekonomskih sankcija a samim tim i dolazak OPEL-a na prostor tadašnje Jugoslavije, firma ĆIRCOM sa novoizgrađenim objektom konkuriše za jedno od mesta pod „krovom“ svetskog General Motorsa i tada postajemo jedni od sedam Opel Dilera. 1996. godine, 21. novembra, menadžer Opela – Michael Hatz, uz prisustvo mnogobrojnih domaćih, gostiju iz inostranstva i poslovnih partnera, otvara velelepni objekat i od tada počinje prodaja Opelovih vozila u sklopu ĆIRCOM-a.

Od tada pa do današnjih dana Ćircom je jedan od vodećih prodavaca i servisera na prostoru današnje države Srbije.

Najveću flotni kupci ĆIRCOM-a su: Siemens, AVIS Renta-A-Car, ITM group, Telekom, Wurth, Dnevnik, VB Group, MPD, preko 30 auto škola sa prostora Srbije, Crkvene opštine, Rent-a-Car kuće.

Uz prodaju vozila u sklopu firme, nalazi se veleprodaja originalnih rezervnih delova. U svakom momentu se nalazi preko 3500 artikala za isporuku odmah i još preko 200 000 artikala za specijalne narudžbine i dodatne isporuke. Isporuka se vrši na adresu kupca ili dnevna isporuka u saradnji sa Expres kompanijama.

Servisno odeljenje je smešteno odmah pored salona automobila. Savremeni uređaji, specijalni alati, obučeno ljudstvo, kompjuterske dijagnostike, su ono što prati servisni deo i što pruža tehničku i servisnu podršku brojnim korisnicima servisa.

Najmoderniji OPEL Centar u Srbiji koji ispunjava i najstrožije OPEL standarde se prostire na preko 400m2.

Zoom in (real dimensions: 720 x 540)salon01

Servisni deo se prostire na 600m2 i sadrži 7 radnih dizalica, dizalicu za brze servise, dizalicu za teretna / dostavna vozila kao i deo za elektroniku na vozilima.

Zoom in (real dimensions: 720 x 540)servis01

U sklopu centra se nalazi i interna autoperionica, čekaonica za pušače i nepušače kao i oko 50 parking mesta

ĆIRCOM je moderno organizovana kompanija koja zapošljava preko 30 radnika i koja posluje po najvišim standardima General Motorsa.

Članovima kluba Garaža, ĆIRCOM omogućava besplatno sledeće usluge:

1. Besplatna dijagnostika vozila prilikom radova na vozilu (popravke ili servisiranja)
2. Besplatna kontrola (pregled) vozila (kompletan pregled vozila)

Članovima foruma Garaža, ĆIRCOM omogućava besplatno sledeće usluge:

1. Kontrola kočnica (prednjih i zadnjih), nagiba trapa, stanja amortizera – besplatno za sve klijente koji dođu u servis (kontrola se radi na digitalnoj HEKA test line sistemu)
2. Spoljno pranje vozila nakon izlaska iz našeg servisa – besplatno za sve klijente
3. Mogućnost plaćanja na više mesečnih rata čekovima građana (zavisno od iznosa popravke) – opcija za sve korisnike servisnih usluga
4. Besplatna konsultacija sa šefom servisa putem emaila (samo za članove kluba i foruma) – dve besplatne mesečne konsultacije sa šefom servisa oko eventualnih kvarova ili upaljenih lampica na vozilu. Naravno, konsultacije u direktnom kontaktu sa šefom servisa prilikom posete servisu se podrazumevaju i besplatne su za sve.


NOVI Program 4+
– specijalan program popusta za sva OPEL vozila koja su starija od 4 godine
– za prvih 10 članova kluba koji dođu do ĆIRCOM servisa i urade bilo kakvu popravku na svom vozilu ĆIRCOM je obzbedio mali znak pažnje i OPEL poklončiće.


U ovom programu 4+ učestvuju sva OPEL vozila koja su starija od 4 godine i nisu u fabričkoj garanciji.

Ukoliko želite da postanete član Garaža kluba, sve potrebne informacije možete naći na stranici O NAMA.
Spisak svih partnera Garaža kluba možete naći na stranici PARTNERI.

 

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 09-17h ; Subota 08-14h
Adresa:
Nova Industrijska Zona Jugoistok – 23000 Zrenjanin
Telefoni:
Salon
023 315 00 00 / 063 56 06 07
023 315 00 03 / 062 24 19 23
Servis (za zakazivanje)
023 315 00 07 / 062 24 19 28
Kontakt osoba: Zoran Bobinac
Email : servis-zr@opelcircom.com
Sajt: http://opel.opelcircom.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *