Citroën C3 i C4 po neverovatnoj ceni

Citroën Srbija nudi dva najprodavanija modela po izuzetno atraktivnim cenama. U pitanju su modeli C3 i C4 koji se nude sa benzinskim motorima, uz mnoštvo opreme.

Novi Citroën C3, atraktivan ljubimac i žena i muškaraca, sada može da se nabavi po izuzetno pristupačnim uslovima. Akcijski model C3 sa benzinskim motorom i sa paketom opreme u koji spadaju: klima uređaj, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, elektro podizači prednjih stakala, tempomat, radio CD MP3, svetla za maglu, LED dnevna svetla, brave i retrovizori u boji vozila i još puno toga ima izvanrednu cenu od samo 9.990 evra.

1400x800-C3-1320x754

Model C4 dugo figurira na našem tržištu kao jedno od najpoželjnijih vozila. Siguran, prostran, udoban, elegantan i praktičan, Citroën C4 je vozilo koje svako želi da vozi. Novi model dobio je notu sportske ekskluzivnosti, koja ga dodatno izdvaja od konkurencije. Akcijska ponuda za benzinski model od 95 KS podrazumeva opremu u koju spadaju: klima uređaj, ABS, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, regulator i limitator brzine, podizači prednjih stakala… a tu je i poklon: radio CD MP3 i svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju. Cena za model C4 1.4VTi je svega 11.990 evra.

1400x800-C4-1320x754

 

Citroën Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *