NAVAK i Toyota fondacija organizuju program edukacije za đake prvake

NAVAK – Nacionalna vozačka akademija i Toyota fondacija za Evropu uz podršku partnera u novembru i decembru 2014. godine organizovaće besplatan i zabavan program edukacije đaka prvog razreda osnovne škole.

Želimo da zaštitimo sve one koji su mali, a imaju žarku želju da brzo porastu, toliku da i mame i tate često zaborave da im je potrebno još mnogo pažnje i učenja. Zato je osmišljen program koji na atraktivan i neobičan način uči đake prvake da su sigurnosna sedišta i pojasevi za njih važni i neophodni još dugo, uči ih šta će se dogoditi ako i sami sebe ne čuvaju u automobilu. Istovremeno, mališani uče da prepoznaju situacije na ulici, da razumeju saobraćaj i tamo gde nema semafora i pešačkog prelaza, gde vozači jure ne razmišljajuci o deci.

vozimo_sub1_tcm-3038-270265

Poziv za škole

Za prvih 12 osnovnih škola koje se prijave na e-mail adresu deca@navak.rs i najkasnije do 31. 10. popune i overe prijavni formular sa svim traženim podacima o školi i prevozniku, edukacija će biti potpuno besplatna, a prevoz do centra NAVAK i nazad subvencionisan. Svaka prijavljena škola imace mogućnost da dovede kompletnu generaciju svojih  đaka prvaka. Ostale škole koje ne budu među tih prvih 12 inače mogućnost da se dogovore o dodatnim terminima i uslovima za pohađanje programa do kraja školske 2014/2015. godine.

vozimo_sub2_tcm-3038-270266

Poziv za roditelje

Roditelji koji nezavisno od škola žele da dovedu svoju decu na edukaciju takođe mogu to da učine besplatno, slanjem poruke na deca@navak.rs, sa imenom i prezimenom deteta i pratioca kao i datumom kada žele da se pridruže programu. O tačnom vremenu početka programa biće obavešteni povratnom e-mail porukom, budući da ce početak biti usklađen sa školama koje dolaze u NAVAK.

Datume održavanja i promotivni plakat možete videti ovde.

Toyota Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *