Druženje sa Honda serviserima

Kompanija Delta Automoto, generalni zastupnik Honde za Srbiju i Crnu Goru, organizovala je na svom štandu u okviru 52. Međunarodnog salona automobila, druženje posetilaca sa Honda ekspertima, odnosno zaposlenima u Honda ovlašćenom servisu.

Četvrtak, 26. mart, obeležio je porodični dan na 52. Međunarodnom salonu automobila, ali i druženje sa serviserima Honde koji su po završetku svog radnog vremena došli u halu 1 da odgovore na sva pitanja posetilaca. Honda štand je uvek dobro posećen, pa su i mnogi posetioci iskoristili priliku da iz prve ruke saznaju sve detalje o održavanju Hondinih modela.

Poznato je da su ljubitelji Honde i mnoge javne ličnosti pa smo tako na štandu Honde primetili i gospodina Branimira Brstinu koji se detaljno raspitivao za model HR-V koji stiže na jesen, a tokom salona automobila, na Hondinom štandu moguće je videti protoptip ovog modela. Za sada se još uvek ne zna cena, ali smo dobili obećanje da će se cena znati uskoro, što ćemo naravno i objaviti.

_MG_2482

Posetioce je zanimao i novi Honda Connect audio i informacioni sistem tako da su na licu mesta imali mogućnost da isprobaju ovaj sistem i sve funkcije.

_MG_2474

Novi Civic Type Sport i dalje privlači najviše pažnje posetilaca i na licima mnogih se vidi želja da baš ovaj model bude njihov sledeći automobil. Deca su sa druge strane na svoj način testirala kvalitet Honde.

Ponuda agregata u Hondinim automobilima nije velika, što mnogi zameraju, ali svi Hondini motori važe za izuzetno pouzdane i istovremno lake za održavanje. Ipak, od 2015. godine i paleta motora se širi. Aktuelni 1.6 i-DTEC  je dobio snažniju verziju od 160KS, a tu je i novi benzinski agregat 1.5 i-VTEC od 130KS koji trenutno nije u ponudi u Srbiji, ali ga očekujemo sa dolaskom novih modela. Koliko je Honda sigurna u kvalitet motora u svojim vozilima govori i garancija od 1.000.000 kilometara na motor i menjač za 1.6 i-DTEC motor.

Zahvaljujemo se kompaniji Delta Automoto na pozivu za druženje sa servisnim timom, tokom kojeg smo saznali puno zanimljivih informacija. Nadamo se skorijem druženju i sa nekim od novih modela u ponudi.

_MG_2629

 

Teskt i fotografije: Željko Jelisavac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *