Honda nastavlja sa garancijom od 1.000.000 km za 1.6 i-DTEC motor

Posle izuzetno uspešne akcije „1.000.000 km garancije na motor i menjač za 1.6 i-DTEC“ za model Civic, Honda Srbija je odlučila da akciju ponovi, ovog puta za model CR-V. Akcija “1.000.000km garancije na CR-V 1.6” trajaće dva meseca, sve do 31. oktobra.

Produžen garantni rok na motor i menjač koji su ugrađeni u vozilo važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka, u zavisnosti koji se uslov pre ispuni, a u skladu sa Uslovima garancije navedenim u prilogu Servisne knjižice.

Dizel agregat 1.6 i-DTEC deo je Hondine revolucionarne Earth Dreams palete agregata i menjača i predstavlja najlakši dizel agregat na svetu. Earth Dreams tehnologija nastala je na ključnom načelu: veće zadovoljstvo u vožnji i manji negativan uticaj na životnu sredinu.

Civic_Tourer 1.6 i-dtec

Motor koji se nalazi u CR-V-u prvi je koji je nastao na osnovu Hondinog koncepta Earth Dreams. Karakteriše ga potrošnja od samo 4,5l na 100 kilometara i emisija izduvnih gasova od 119g. Proizvodi 120 konjskih snaga uz odličan obrtni momenat od 300 Nm. Kombinacija agregata izuzetno male mase i pogona na prednje točkove čini CR-V 1.6 i-DTEC čak 116 kilograma lakšim u odnosu na njegovog prethodnika sa 2.2 i-DTEC agregatom. Ovakav odnos snage i težine obezbeđuju automobilu izuzetnu agilnost. CR-V 1.6 i-DTEC je ekonomičnan i blagonaklon prema životnoj sredini, a njegove impresivne performanse oduševljavaju vozače širom sveta.

Ovako atraktivne akcije Hondi Srbija omogućuju upravo prepoznatljivost i pouzdanosti kvaliteta Honda automobila: tokom devet godina, koliko Honda postoji u Srbiji, Honda servis nije zamenio nijedan motor u garantnom roku, a ni van njega, a u servisu se tvrdi – Hondini motori su neuništivi.

Milion

CR-V  je najprodavaniji SUV model na svetu, prema rezultatima istraživanja koje je sproveo “Focus2Move”, specijalizovana kuća za istraživanje i praćenje rezultata na tržištu automobila. U prvom kvartalu ove godine, na globalnoj listi prodatih vozila, Honda CR-V se našla na 11. mestu, ispred konkurencije koju čine Toyota RAV4, Volkswagen Tiguan i Nisan Qashqai. Sličan uspeh nastavljen je i tokom drugog kvartala gde je CR-V ostao najpopularniji SUV model na svetu tokom maja 2014, gde je na 8. mestu prestigao čak i najprodavaniji mali automobil na svetu, Ford Fiestu. Prodaja CR-V modela u Evropi dodatno je povećana poslednjih meseci zahvaljujući upravo 1.6 i-DTEC dizel agregatu.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *