Izvučeni dobitnici OMV Letnje nagradne igre

U utorak 30. juna u podne izvučeni su dobitnici Letnje nagradne igre, osvoji Audi A3 koju je organizovala kompanija OMV Srbija. Pored glavne nagrade, automobila Audi A3 Limousine 1.4 TFSI , izvučena su imena još 33 srećna dobitnika vaučera za gorivo u vrednosti od po RSD 10.000. Interesovanje potrošača za ovu nagradnu igru je bilo veliko o čemu govori i broj prispelih bonus kartica.

Dobitnik glavne nagrade, automobila Audi A3 Limousine 1.4 TFSI je Vladan Ćirić iz Smedereva. Tokom primopredaje automobila on je izjavio da mu je prva reakcija bila šok i neverica, jer je mislio da se neko šali sa njim i da još uvek ne može da veruje da je dobio ovaj vrhunski automobil. I njegovi ukućani su reagovali slično, a nagradi se najviše obradovala 12-godišnja ćerka, jer se do skoro ova porodica vozila u starom automobilu.

OMV_Dobitnik glavne nagrade

Direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor ovim povodom je izjavio: „Kao i na svim tržištima na kojima posluje, pa i u Srbiji, OMV u središtu pažnje ima svoje potrošače. Pored goriva vrhunskog kvaliteta, kao i drugih proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama, usmereni smo i na to da naši potrošači budu nagrađeni za svoju lojalnost, tako da je i ova nagradna igra samo jedna od takvih aktivnosti. Drago mi je da smo danas obradovali 34 srećna dobitnika.“

Glavna nagrada Audi A3 Limousine 1.4 TFSI, automobil je jedinstvenog dizajna nemačkog proizvođača, kojim je istaknut njegov sportski karakter, a dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. A3 predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Pravila igre su bila vrlo jednostavna i do mogućnosti za osvajanje neke od nagrada se stizalo vrlo lako: sa potrošenih RSD 2.000 za bilo koju kupovinu na OMV benzinskim stanicama. Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 potrošači su dobijali po jedan pečat na bonus kartici. Svi potrošači koji su želeli da učestvuju u nagradnoj igri trebalo je da prilože karticu koja je na sebi imala dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima trebalo je ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazila na svakoj benzinskoj stanici. Pored toga svaka bonus kartica sa dva pečata direktno je omogućavala kupcima da dobiju „Save&Drive“ formular za registraciju. Međutim, čak i po završetku ove promocije ponuda „Save&Drive“ kartica je ostala i dalje da važi za lojalne OMV kupce. Rok za dostavljanje popunjenih bonus kartica bio je 29. jun 2015. u 00:00 h. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, bilo je moguće dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre.

Celokupna lista svih 34 dobitnika je objavljena na www.omv.rs.

 

OMV Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *