Karl Lagerfeld otvorio Opelovu izložbu „Corsa Karl and Choupette“

Modni dizajner i fotograf, Karl Lagerfeld, otvorio je izložbu fotografija „Corsa Karl and Choupette“ za Opelov kalendar 2015. sa svečanim otvaranjem u Palazzo Italia u Berlinu, koje je održano 3. februara. Brojne poznate ličnosti su prihvatile pozivnice šefa Opel grupe, dr Karla-Tomasa Nojmana (Dr. Karl-Thomas Neumann) i direktorke marketinga Tine Miler (Tina Müller).

Između ostalih, poznate ličnosti koje su prisustvovale svečanosti koja je održana na istorijskoj lokaciji blizu Brandenburške kapije, bile su Iris Berben, Betina Cimerman (Bettina Zimmermann), Ken Duken, Kristof Mecelder (Christoph Metzelder) i Jasmin Gerat, pored nemačkog ministra saobraćaja Aleksandera Dobrinta (Alexander Dobrindt). Fotografije i crteži modne ikone, Lagerfelda, izazvale su oduševljenje kod gostiju.

KT Nojman, Tina Miler i Karl Lagerfeld

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspeli da jasno istaknemo novu Opel Corsu sa kalendarom i ovom izložbom, i što je Karl Lagerfeld, čiji je model Šupet u centru zbivanja ovog otvaranja, prisutan lično ovde danas, i što će svečano otvoriti ovaj događaj“, rekao je dr Karl-Tomas Nojman. Tina Miler je dodala: „Ovo svečano otvaranje ujedinjuje umetnost kreiranja modernog automobila sa kreativnim radom Karla Lagerfelda na veoma impresivan način.“

Tokom razgovora sa Tinom Miler, modna ikona sa rezidencijom u Parizu, priznala je da je veliki ljubitelj nove Opel Corse. „Smatram da je nova Opel Corsa, posebno u crvenoj boji i sa brojnim opcijama opreme, uključujući i nova sedišta, izuzetna, i zbog toga sam već naručio jednu. Savršen je automobil za grad“, rekao je Lagerfeld.

KT Nojman Iris Berben i Tina Miler

Karl Lagerfeld je fotograf koji je kreirao Corsa kalendar 2015. Spojio je jedan od najpopularnijih putničkih automobila u Evropi, Opel Corsu, sa jednim od najjedinstvenijih modela na svetu, svojom burmanskom mačkom Šupet. To je rezultiralo brojnim fotografijama Šupet, koja istražuje bestseler iz Riselshajma. Elegantan dizajn karoserije i „unutrašnje vrednosti“ poput grejanja volana, ergonomskih sedišta i izdašnog prtljažnika su oživljene na impresivan način.

Pored dvanaest motiva za Corsa kalendar 2015., i privatnih Polaroid fotografija Šupet, dodatne fotografije koje su napravljene tokom kreiranja kalendara će biti izložene u Palazzo Italia.

Prikaz fabrike, na primer, uključuje različite detalje vezane za proizvodnju Corse od rada na „školjki“, preko bojenja do finalnog sklapanja. Ovde su fotografije, crteži, i proizvodnja automobila integirisani na jedinstven i umetnički način.

Izložba fotografija „Corsa Karl and Choupette“ se može posetiti u Palazzo Italia, Untern den Linden 10, u Berlinu, od 4. do 22. februaru. Ulaz je besplatan. Radno vreme je od 11.00h do 20.00h.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *