KIA pro_cee’d već za 96 eur mesečno!

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju svim potencijalnim kupcima modela KIA pro_cee’d obezbedila je izuzetno povoljne uslove beskamatnog finansiranja prilikom kupovine ovog modela sa periodom otplate do čak 84 meseca.

Reč je modelu beskamatnog finansiranja koji važi za sva fizička lica, uz zakonski propisano učešće od 30%, bez troškova obrade kreditnog zahteva i uz 0% NKS. Uz pomenute uslove, novi atraktivni Kijin sportski kupe može se kupiti uz mesečnu ratu već od neverovatnih 96 evra!

kia_pro_ceed_my14_front_seat_-_talent_3888_16519

Na konkretnom primeru modela KIA pro_cee’d 1,4 CVVT LX Fun kalkulacija je sledeća:
Redovna cena vozila: 12.490 eur
Akcijski popust: 1.000 eur
Cena sa popustom: 11.490 eur
Učešće 30%: 3.447 eur
Finansirani iznos: 8.043 eur
Troškovi obrade: 0 eur
Kamatna stopa: 0% NKS
Period otplate: 84 meseca
Mesečna rata: 95,75 eur

Reč je o modelu sa benzinskim agregatom snage 100 KS i šestostepenim menjačem, a nisu izostavljene ni sve stavke bezbednosne opreme (6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, EBD, BAS, TCS, HAC, VSM), kao i neizostavni elementi komfora: klima uređaj, radio/cd/mp3 sa komandama na upravljaču, USB+AUX ulazi, električni podizači stakala, centralno zaključavanje, putni računar, električno podesivi retrovizori i još mnogo toga.

kia_pro_ceed_my14_outdoor_04_6529_31788

Kija nije zaboravila ni interesente i ljubitelje svojih drugih modela pa su tako još uvek na snazi i specijalni uslovi kupovine modela Rio, Rio Sport Sedan, cee’d, cee’d_sportwagon i Sportage koji se mogu dobiti uz beskamatno finansiranje i to na celokupan iznos vozila. Vozila se mogu finansirati na period do 60 meseci uz učešće od 0% (u zavisnosti od kategorije klijenta i procene boniteta).

kia_pro_ceed_my14_outdoor_09_6534_31818

Kao posebnu pogodnost za sve kupce ističemo i mogućnost otkupa postojećeg polovnog vozila bilo koje marke koje klijenti imaju. Vrednost ovog vozila se može upotrebiti kao učešće, čime bi se dodatno smanjio iznos mesečne rate ukoliko se koristi opcija finansiranja.

kia_pro_ceed_my14_center_console_3900_18240

Na ovaj način KIA želi da približi svoje modele pravnim i fizičkim licima kojima su visoke kamate u Srbiji do sada bile ograničavajući faktor pri kupovini novog vozila. Osim kupovine vozila po sistemu „staro za novo“, postoji i mogućnost kupovine proverenog polovnog vozila kroz opciju „staro za staro“ ili jednostavan gotovinski otkup vozila bez obaveze kupovine drugog vozila.

Ova fantastična ponuda važi kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji i samo za ograničen kontigent vozila na lageru, a najkasnije do 05.06.2015. godine.

 

PR KIA AUTO Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *