MyOpel.rs portal krenuo sa radom

Srbija je deseta zemlja u Evropi u kojoj je pokrenut Opelov postprodajni ABC program o prikupljanju, upravljanju, konverziji i zadržavanju što je moguće većeg broja potencijalnih klijenata postprodaje. Suština projekta je shvatiti i ceniti vrednost svakog klijenta tokom životnog veka jednog vozila, a ne samo u trenutku kupovine.

Kako je naglasio direktor Opela, gospodin Dragan Nenadović, Opel je u Srbiji ranije pokrenuo niz aktivnosti kada je postprodaja u pitanju: Service 4+ – servisni program namenjen vozilima starijim od 4 godine po izuzetno povoljnim cenama, zatim produžena garancija i pomoć na putu, kao i produženje servisnog intervala na 30.000km. „Posebno sam ponosan što je Srbija ušla u prvih deset zemalja kada je u pitanju ABC program, jer on predstavlja nejveći postprodajni projekat koji je Opel ikada lansirao.“, naglasio je gospodin Nenadović.

Dragan Nenadovic i Dejan Arsic
Kao sastavni deo ABC programa, kompanija Opel pokrenula je i myOpel.rs portal.

MyOpel potral, donosi sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Cilj portala je da olakša zakazivanje servisa kako za klijenta, tako i za Opel dilera. MyOpel portal izmedju ostalog nudi:

  • Onlajn zahtev za servisiranje: zakazivanje servisa putem interneta.
  • Lokator dilera: izbor najbližeg dilera i/ili dilera koji nudi sve što je potrebno.
  • Profil Vašeg Opela: sadrži bitne podatke o automobilu kao i servisnu istoriju.
  • Podsetnik na servis
  • Bilten sa vestima i ponudama iz Opela.
  • Personalizovane ponude za svakog klijenta, kao i mnoge atraktivne popuste uz dodatnu opremu i servis

Predstavljanje myOpel portala
Pored svih usluga koje klijenti dobijaju u Opelovim servisima, na portalu postoje i neke fantastične opcije koje će pomoći da Opelovi vozači jos više uživaju u svom automobilu. “Na primer, unosom broja šasije i izborom željenog dilera, možemo dati individualne ponude i obavestenja o zanimljivim Opelovim promocijama u blizini mesta stanovanja.”, naglasio je Dejan Arsić, Opel menadžer za postprodaju.

 

Opel Srbija PR

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *