Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela pruža punu podršku kada temperature padnu ispod nule

Zimske temperature ispod nule su opet pred nama. Vremenska prognoza za Srbiju predviđa niske temperature u narednom periodu, a posebno na jugu Srbije. Dugi periodi hladnog vremena zahtevaju posvećivanje više pažnje karakteristikama goriva kako bi se osiguralo optimalno startovanje motora i pouzdana vožnja. Točenje zimskog OMV MaxxMotion Dizela rešava ove izazove. Kao gorivo nepobedivog kvaliteta zimski OMV MaxxMotion Dizel obećava pouzdan start motora u zimskim uslovima.

Zimi je uvek neophodno posvetiti više pažnje karakteristikama goriva kako bi se obezbedilo optimalno startovanje automobila i sigurna vožnja. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije, a omogućava odlične performanse motora u svim zimskim uslovima. Priprema vašeg vozila za vožnju zimi je prilično laka ukoliko se pridržavate saveta OMV-a za hladno vreme:

1. Sipajte zimski OMV MaxxMotion Dizel kako biste obezbedili pouzdanost u radu motora vašeg automobila.
2. Proverite zaštitni sloj i farbu na automobilu. Da biste sprečili korozivno dejstvo soli, izaberite OMV Top Wash program pranja kojim se takođe pere i donji deo vašeg automobila.
3. Napunite posude za rashladnu tečnost i za tečnost za pranje stakala proizvodima koji se ne smrzavaju. OMV Caristal tečnost za stakla/zaštitu od mraza odlaže formiranje leda na vašem vetrobranu i štiti funkcionisanje mlaznica za stakla. Jasna vidljivost je ono što je neophodno zimi!
4. Redovno čistite staklo vašeg vetrobrana i sa unutrašnje strane kako biste izbegli njegovo magljenje.
5. Proverite stanje pomoćnog alata – grebalice za led, ručne četke, kablova, ćebadi, lanaca za sneg itd. – i držite ih pri ruci. Nešto nedostaje? Novi set se može kupiti na benzinskoj stanici lokalnog OMV partnera.
6. Ukoliko je moguće, parkirajte preko noći vaše vozilo u garažu ili ispod nekog natkrivenog prostora. Ovo će sprečiti formiranje leda na prozorima vašeg automobila.

 

OMV Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *