Novi KTM prodajno servisni centar otovoren u Novom sadu

Ljubitelji dvotočkaša i beskopromisnog adrenalina od danas i u Novom Sadu mogu kupovati svoje omiljene KTM motocikle koje će biti moguće servisirati na istom mestu, odnosno na adresi Novosadski put 67 (Veternik).

Kompanija “Elans Motorcycles” obradovala je novosadske motocikliste postavši zvanični ovlašćeni diler KTM motocikala generalnog zastupnika i distributera KTM motocikala za Srbiju kompanije „Delta Automoto“ iz Beograda.

U novom salonu kupcima su na raspolaganju neki od najnovijih članova narandžaste porodice poput KTM 1290 Super Adventure S, 890 Adventure, 390 Adventure, 890 Duke i 390 Duke, kao i originalna KTM PowerWear dodatna oprema.

Klijenti imaju mogućnost test vožnje motocikala, kao i posebne uslove finansiranja na kredit ili lizing.

“Elans Motorcycles” posluje od 2000. godine, a dugogodišnje iskustvo zaposlenih u prodaji i na servisiranju motocikala garantuje efikasno korisničko iskustvo u okviru jedinog ovlašćenog KTM servisa na severu Srbije.

Podsećamo, kompanija “Delta Automoto” u aprilu ove godine postala je zvanični zastupnik KTM brenda za Srbuju, a širenje mreže dilerstva širom zemlje jedan je od ključnih ciljeva kojim se jača “narandžasta” i kultura brenda koji je uvek “READY TO RACE”.

 

KTM Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *