Novi Porsche Cayenne predstavljen je sinoć u Beogradu

 

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila marke Porsche – Cayenne, predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru “Belexpo” u Beogradu. Potpuno novi koncept – sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa 5 vrata – zadržao je prepoznatljivi Porsche duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Sličan Porscheovim sportskim automobilima po svojim karakteristikama, ubrzanju i dinamici vožnje, novi Porsche Cayenne je istovremeno i vrhunski funkcionalan za terensku vožnju i porodičnu upotrebu. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, Porsche je stavio akcenat na benzinske motore koji imaju bolje performanse, ali i umanjenu potrošnju i emisiju izduvnih gasova.

Novi Porsche Cayenne prati moto kompanije “Sportski automobili – ponovo zajedno!”; tako je Porsche porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo – pravi “tim snova”. Eksterijer novog modela ne odlikuju bitnije izmene – osim u izgledu zadnjeg dela – ali je zato enterijer poptuno nov, usklađen sa modelom Panamera – sa digitalnom srednjom konzolom i mnogo većim PCM. Novi Cayenne ima više predhodno nedostupnih novih opcija – koje doprinose sportskim karakteristikama, kao  i svakodnevnoj funkcionalnosti.

Ciljna grupa kupaca novog modela Porsche Cayenne su svi oni koji od SUV vozila očekuju da budu idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine i imaju obzira prema emisiji izduvnih gasova.

Novi Cayenne je do sada najidelaniji spoj Porsche tradicije sa modernom tehnologijom, od koga se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila Porsche u Srbiji!

 

PR tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *