SEAT nam donosi novo uzbuđenje promenama na modelima Ibiza i Arona

Ibiza je ikona brenda SEAT od svog predstavljanja davne 1984. godine. Ovaj mali hečbek se nametnuo kao najuspešnije vozilo koje je ikad sišlo sa proizvodne linije fabrike SEAT. Nova, osvežena verzija ovog modela ima za cilj da održi pobednički mentalitet, a na tom putu mu se pridružio poboljšani gradski terenac SEAT Arona.

Arona ima robusniji spoljni dizajn i karakter, pa se čak i na gradskim ulicama oseća sigurnije i sposobno da se nosi sa svim što mu se nađe na putu.

„SEAT Ibiza je kamen temeljac uspeha brenda, sa blizu 6 miliona prodatih vozila i njegovih pet generacija, dok je SEAT Arona kao potpora u ponudi,  dostigla drugo mesto u prodaji SEAT modela prošle godine“, izjavio je Vaine Griffiths, predsednik SEAT-a i CUPRE.

Svet je sve više digitalizovan, a SEAT Ibiza i Arona su spremni da budu deo putovanja, zadržavajući svoj mladalački duh i dodajući veću intuitivnost, funkcionalnost i perceptivni kvalitet unutrašnjem prostoru, što je postignuto poboljšanim dizajnom i povećanim nivoima tehnologije.

Pozvamo vas da se pridružite digitalnoj svetskoj premijeri novih modela SEAT Ibize i SEAT Arone koja će se održati 15. aprila u 10:00.

 

SEAT Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *