Servisna akcija 3+ za sve vozače CITROËN vozila

Iza kompanije AVTONOVA KAB, ekskluzivnog uvoznika vozila i rezervnih delova brenda CITROËN, je već godina uspešnog poslovanja i možemo zaključiti da je vraćeno poverenje vlasnika Citroën vozila u Srbiji.

Pored ponude novih automobila, kompanija AVTONOVA KAB poseduje i najsavremeniji ovlašćeni dijagnostičko-servisni centar za sva Citroën vozila. U servisu vozače čeka kvalifikovano i obučeno osoblje, koje se u potpunosti brine za kvalitet usluge servisiranja originalnim rezervnim delovima. Pored servisa i prodavnica je snabdevena sa više od 4000 različitih originalnih delova i dodatne opreme za sva Citroen vozila.

citroen_akcija_maj_2015_main

Nova letnja servisna akcija traje do 30.06.2015. i obavlja se pod motom 3+ za tri paketa održavanja vozila: paket zamene ulja, paket zamene kočionih diskova i pločica i paket provere i servisa klima uređaja. Popusti su maksimalni, a uz njih svi vozači dobijaju i besplatnu autodijagnostiku i pregled u 20 najbitnijih tačaka na vozilu.

Pored ovoga, na sve ostale delove i na rad važi popust od 10%, a može se dobiti i besplatna procena za vozilo iz ponude “STARO ZA NOVO”.

Akcija ima za cilj da omogući svim vozačima Citroën vozila servisiranje koje podiže bezbednost i omogućava bezbrižnu vožnju. Citroën centar nalazi se u Radničkoj 22, a sve dodatne informacije mogu se dobiti i na sajtu www.citroen.rs, kao i na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

 

AVTONOVA KAB Marketing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *