Specijalna EURO EDITION KIA ponuda vozila

Kompanija KIA MOTORS dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA) dajući na taj način značajan doprinos najmasovnijem sportu na planeti. Povodom predstojećeg Evropskog Prvenstva u fudbalu koje se u junu održava u Francuskoj, kompanija KIA AUTO, ponudila je kupcima u Srbiji limitiranu seriju modela cee’d i cee’d_sportswagon sa bogatim paketom opreme i uz izuzetno velike popuste.


Modeli cee’d i cee’d_sportswagon pod nazivom EURO EDITION ponuđeni su na svim motorima iz cee’d palete: dakle dva benzinska (1,4 CVVT sa 100 KS i 1,6 GDI sa 135 KS), kao i dva dizel motora (1,4 CRDi sa 90 KS i 1,6 CRDi sa 136 KS).  Paket opreme EURO EDITION između ostalog obuhvata: ABS, ESP, BAS, TCS, HAC, 6 vazdušnih jastuka, prednje i zadnje podizače stakala, elektro pomične retorvizore sa grejačima, aluminijumske felne 16“, dvozonski automatski klima uređaj, radio/cd/mp3 sa USB/AUX priključcima i komandama na upravljaču, kolor tačskrin displej audio uređaja, tempomat sa limitatorom brzine, kožom obložen upravljač i ručicu menjača, zadnje parking senzore, kameru za vožnju unazad sa prikazom slike na displeju audio uređaja i još mnogo toga.

kia_ceed_my16

Ovako izuzetno bogato opremljen cee’d sa 1,4 benzinski agregatom i navedenim paketom opreme u specijalnoj akciji uz popust od 4.200 evra sada košta 12.990 evra. Karavan verzija cee’d_sportswagon sa istim motorom i paketom opreme košta 1.000 evra više.

kia_ceed_sw_my16

Važno je napomenuti da se na navedene cene može dobiti i potpuno beskamatni kredit, a detaljniji uslovi finansiranja i kalkulacije mogu se dobiti u svakom KIA izložbenom salonu u Srbiji.
Ova limitirana serija vozila već je pristigla u Srbiju i isporuke se vrše odmah po uplati. Količine su ograničene samo na vozila sa zaliha.

 

PR KIA AUTO Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *