Specijalna ponuda za Opel Movano do kraja godine

Praksa je naučila mnoge preduzetnike da postoje brojevi koji se ne sabiraju, naročito kada su operacije transporta i logistike u pitanju. Često su za uspešan posao potrebna namenski izrađena, snažna i dovoljno velika vozila koja će i najzahtevnije projekte sprovesti u delo. Gde pronaći vozilo kojem nijedan posao nije prevelik? Iz Opela dolaze dobre vesti za sve koje muči ovo pitanje. Opel Movano je veliki van koji je namenski dizjniran, projektovan i izrađen za većinu operativnih zadataka. Raspolaže sa paletom od nekoliko verzija, pa čak i sa opcijom pogona na zadnjim točkovima. Višestruko dokazana efikasnost i pouzdanost sada su unapređene još većom udobnošću za vozača i još većom snagom.

U Opelu su se potrudili da se vozilo maksimalno prilagodi zahtevima posla, pa su brojke koje odlikuju paletu Movano vozila impresivne. Tri visine krova, četiri dužine vozila. Zapremina tovarnog prostora od 8 – 22m3. Ukupna masa vozila do 4 500 kg s nosivošću do 2 254 kg (šasija). Pogon na prednje i zadnje točkove sa jednostrukim ili dvostrukim točkovima i verzija sa pogonom na svim točkovima. Dostupan u verzijama Van, Van sa produženom kabinom (6/7 sedišta), šasijom sa standardnom, duplom ili kabinom sa platformom. Fabričke konverzije Dropside, Tiper, Box Body. Na raspolaganju su dizel agregati od 110 KS, 130 KS, 145 KS i 163 KS. 

Prilagođavanje zahtevima posla podrazumeva i uklapanje u budžet. Zato je za kupce obezbeđena posebna ponuda za model Movano Van Edition paket (OBX) uz koji dobijaju gratis opremu u vrednosti od 1.330€ bez PDV-a. Edition paket obuhvata mnoštvo pogodnosti: neophodne parking senzore, moćni Radio Navi50 Intellilink, tempomat sa graničnikom brzine, preudobno „Comfort“ vozačevo sedište, automatska prednja svetla i još dosta toga. Cena osnovnog modela bez PDV-a sa bogatim Edition paketom iznosi 19.560,00€. Ova ponuda važi do kraj godine (31.12.2017).

 

Za sve dodatne informacije obratiti se nekom od Opelovih CV dilera:

Auto Mirkos, Požarevac

Auto One, Niš

Autopromet, Beograd

Inter-Auto Trade, Čačak

PSC Auto, Beograd

West Beocar, Beograd

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *