Specijalni sajamski uslovi za BMW serije 3 i serije 5

Kompanija Delta Motors omogućila je svim zaintersovanim kupcima aktulenih BMW modela serije 3 i serije 5 da već od februara 2015. godine, kupe ova vozila po specijalnim sajamskim uslovima koji će važiti do 31. marta 2015. godine.

Iako će BMW modeli serije 3 i serije 5 biti dostupni i na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Delta Motors pruža mogućnost svima koji se odluče za kupovinu ovih vozila pre manifestacije, da to učine po sajamskim uslovima već od februara 2015. godine u BMW salonu u Beogradu. BMW modeli serije 3 dostupni su po ceni već od 24.990 evra i to uz 4 poznata BMW benefita: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, otkupu vozila po principu staro za novo i premijum finansiranju sa kamatnom stopom od 3,99%.

P90087135

Pored BMW serije 3, po specijalnim uslovima, koji uključuju poklon paket opreme od preko 5.000 evra, dostupan je i BMW serije 5. Za kupovinu BMW serije 5 takođe važe 4 BMW benefita.

A841512899
Ovo je samo jedna od brojnih prodajnih akcija kojima kompanija Delta Motors planira da izađe u susret svojim klijentima i na taj način omogući svim zainteresovanim ljubiteljima i poštovaocima ovog jedinstvenog automobilskog brenda da izaberu BMW model po svojoj meri.

 

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

 

Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *