TWINGO GT, spreman za vozačke užitke

Novi TWINGO GT spaja urođenu okretnost Renault-ovog gradskog automobila sa zadnjim pogonom i stručnost sektora Renault Sport za još više užitka. Njegov turbomotor Energy TCe obima 898 cm3 sada razvija 110 KS i 170 Nm obrtnog momenta zahvaljujući novom usisu vazduha i mapiranju rada motora, a novi prenosni odnosi dodatno su poboljšali živahne performanse i povećali njegovu glad za okretajima.

Kako bi se u potpunosti iskoristile snažnije performanse i zadržala visok nivo sigurnosti, dorađeni su vešanje i upravljač promjenjivog otpora, a ESP ima nove postavke. Rezultat toga je oštrije upravljanje i više informacija na upravljaču za preciznije skretanje i izuzetno prianjanje. Tim će odlikama TWINGO GT vozačima pružiti vrhunski užitak za upravljačem po pristupačnoj ceni.

00104295

Izgled nadahnut konceptnim automobilom Twin’Run

Zahvaljujući 17-inčnim točkovima, bočnim usisnicima vazduha, dvostrukim izduvnim cevima i novoj narandžastoj boji Piment, sportski karakter i nasleđe Twinga GT vidljivi su već na prvi pogled. Poglede privlače i linije Twinga III nadahnute konceptnim automobilom Twin’Run savršeno usklađene s jedinstvenim dizajnom naplataka, nalepnicama koje izgledom podsećaju na profil krila poznatog američkog aviona i spuštenim podvozjem.
TWINGO GT dostupan je u četiri boje – narandžastoj Piment (nova), sivoj Lunaire, crnoj Profond i beloj Glacier – kao i s narandzastim detaljima u unutrašnjosti, pragovima s oznakama Renault Sport, aluminijskim papučicama i ručicom menjača od legure zamak.

 

Renault Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *