Vesnić podržao akciju „Šta treniraš?“

U ponedeljak, 18. avgusta 2014. godine, na Kraljevom trgu u centru Zlatibora održana je manifestacija „ŠTA TRENIRAŠ?“ u organizaciji Opštine Čajetina uz podršku Ministarstva za omladinu i sport i Sportskog saveza Srbije. Deo ove izuzetno uspešne i veoma posećene prezentacije sportskih klubova zlatiborskog kraja bio je i ASK Sport Auto Vesnić na čelu sa aktuelnim šampionom centralne Evrope, automobilistom Milovanom Mikicom Vesnićem.

Sportsko-edukativna akcija „Šta treniraš?“ pre svega za cilj ima da se mladi sa područja Opštine Čajetina ali i cele Srbije zainteresuju za sportske discipline i okrenu zdravom životu i sportskom duhu. Kao centralni eksponat, između mnogobrojnih štandova kolega sportista, ASK Sport Auto Vesnić je izložio svoj takmičarski BMW 320si S2000 i deo sportske opreme profesionalnog automobiliste.

Bez sumnje trkački automobil je predstavljao glavnu atrakciju manifestacije a sam Vesnić i članovi tima imali su „težak“ zadatak da odgovore na mnogobrojna pitanja posetilaca.

„Meni je ovo druga godina kako sam zvanični promoter Zlatibora. Iskreno nije teško promovisati nešto što je izuzetno dobro a planina Zlatibor uz sve svoje lepote i sadržaje koje nudi to zapravo i jeste. Bavili se sportom rekreativno ili profesionalno ili pak došli samo na odmo, Zlatibor je pravo mesto za Vas. Još veće mi je zadovoljstvo kada svoje takmičarsko iskustvo kao i ljubav prema automobilizmu mogu da podelim sa nekim, pre svega mladima, a ova gužva oko mog automobila dovoljno govori o njihovom interesovanju za ovaj sport. Naravno da podržavam napore Opštine Čajetina da klince ovoga kraja okrene sportu i drago mi je što je taj napor i trud prepoznao i Sportski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta. Sam Zlatibor je dugi niz godina mesto koje pruža odlične uslove za pripreme profesionalnih sportista i mnogi od njih, uključujući i mene, upravo na Zlatiboru prikupljaju snagu i energiju koja nam je neophodna da ostvarimo vrhunske rezultate na svetskoj sceni.“ – poručio je Vesnić.

 

Milovan Vesnić PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *