Vredni vaučeri za kupce Hondinih automobila

Honda Srbija je ponudila do kraja oktobra jedinstvenu priliku za kupovinu novog automobila. Svi kupci na poklon dobijaju vredan vaučer za realizaciju jednog od ponuđenih benefita. U zavisnosti od modela za koji se odluče (Civic, Civic Tourer, Accord ili CR-V), Honda Srbija kupcima poklanja jednu od sledećih opcija: metalik boja, kasko osiguranje, dodatna oprema, dve godine produžene garancije, multimedijalni uređaj ili automatski menjač po ceni manuelnog menjača.

Osim vrednih vaučera, Honda Srbija je u saradnji sa S leasingom obezbedila i atraktivne uslove finansiranja za sve modele, uz kamatnu stopu od 3.99%.

Zainteresovani kupci mogu detaljnije da se upoznaju sa aktuelnom akcijom i preuzmu svoj vaučer u Delta Cityju, gde do 26. oktobra traje izložba Honda modela.

Podsećamo, u toku je i akcija “1.000.000km garancije na CR-V 1.6” koja traje do 31. oktobra. Akcija podrazumeva produžen garantni rok na motor i menjač koji su ugrađeni u vozilo, koji važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka.

 

Honda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *