Zašto je Ford najprodavaniji auto na svetu?

U čemu se krije tajna popularnosti Fordovih automobila, pre svega Focusa, Fordovog globalno najprodavanijeg modela? Možda u tome što je praktičan, štedljiv, prostran, komforan, kvalitetan i pouzdan automobil, među najmekšim i najudobnijim u svojoj klasi.

Kupci posebno ističu njegovu stabilnost na putu i proglašavaju ga porodičnim automobilom za uživanje bez premca. Tajna je i u jednolitarskom EcoBoost benzinskom motoru male zapremine sa tri cilindra koji je dobio nagradu “Međunarodni motor godine“ u svojoj klasi šestu godinu uzastopce, što znači da ostaje neporažen od pojavljivanja na tržištu, 2012. godine. Ecoboost agregat je jedno od upečatljivijih obeležja modela Focus i njegova prednost u odnosu na konkurenciju.

Fordovi modeli već godinama unazad nalaze se na visokim pozicijama na listama najprodavanijih automobila.

Istraživanja sprovedena na Evropskom tržištu pokazuju da je upravo Ford Fiesta najprodavaniji auto u B segmentu i to nekoliko godina za redom, sa više od preko milion prodatih primeraka. Pored toga tu je i Ford Focus koji je u više navrata bio najprodavaniji automobil na svetu, dve godine čak i uzastopno, 2012. i 2013, kada mu se u društvu pet najprodavanijih pridružila i Fiesta zbog čega je Ford bio jedini brend sa dva svoja modela na listi najprodavanijih. Ovi podace nam govore o visokom stepenu poverenja koje kupci imaju u naše automobile. Kako bi smo opravdali ovo poverenje, ulažemo konstantne napore da unapredimo kvalitet naših automobila, kao i da odgovorimo na potrebe kupaca.

Jedan od najtraženijih Fordovih automobila u Srbiji, ali i svetu – Focus, sa jednolitarskim benzinskim EcoBoost motorom od 100 KS, sa paketom opreme Trend, košta 11.990 evra, odnosno 1.690 evra manje od redovne cene. Posebna pogodnost je što se ovaj automobil sada može kupiti na četvorogodišnji kredit, i to bez kamate. Tu je i praktični Ford Focus N1 po akcijskoj ceni od 9.990 evra i 3 godine besplatnog održavanja. Za one koji vole avanturu i komfor istovremeno tu je Ford Kuga čijom kupovinom dobijate 5 godina besplatnog održavanja vozila kao i mogućnost da birate set Thule-a i nosača.

Zato požurite, iskoristite ovu akciju i uverite se u naš kvalitet.

 

Ford Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *