Sa Dacia vozilima više sada košta manje uz specijalnu letnju ponudu “Plus 1”

 

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i sada za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku juna, pripremila specijalnu ponudu koja podrazumeva:

  • Na 3 godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno
  • 1 dodatni osnovni servis
  • 1 godinu kasko osiguranja
  • Prvu plaćenu ratu, za sve kupce koji se odluče za kupovinu putem Dacia finansiranja

 

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Dacia Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita od druge rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

Dacia Duster startuje sa cenom od 12590€ u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po fantastičnoj ceni od 8690€ .

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

 

Dacia Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *