Suzuki Vitara Sport 1.4 Turbo

Vitara u novoj, S (sport) verziji se od nedavno nudi i sa potpuno novim benzinskim 1,4-litarskim motorom izuzetnih performansi, a u prilog sportskim osobinama tu su prateći sportski detalji i veoma bogata oprema. Cene ovakve, specijalne, verzije Vitare kreću se već od 16.999 evra.

Potpuno novi 1,4-litarski turbo benzinac sa direktnim ubrizgavanjem nudi čak 140 KS i neke od najboljih karakteeristika dizel motora – izuzetan maksimalni obrtni momenat od 220 Nm i prosečnu potrošnju od samo 5,4 litra na 100 km.

Novi motor BOOSTERJET maksimalno smanjuje gubitke karakteristične za benzinske agregate sa klasičnim ubrizgavanjem. Time se postiže visok nivo iskorišćavanja i goriva i postižu odlične izlazne performanse.

boosterjet 1.4 turbo

Kupci mogu da biraju između šestostepenog ručnog ili automatskog menjača i pogona na dva ili četiri točka. Sport S paket opreme, između ostalog, podrazumeva vazdušne jastuke, vazdušne zavese, bočne i vazdušne jastuke za kolena, ASB sa EBD funkcijom, ESP sistem stabilnosti, Hill hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), dnevno svetlo, imobilajzer, alarm, blokadu motora, sistem uvlačenja pedala prilikom sudara, pametni ključ, start-stop dugme za pokretanje motora, navigaciju, kruz kontrol, automatski klima-uređaj, audio i hends fri komande na upravljaču, putni računar i još mnogo toga.

vitara s interior

Najprestižnija verzija nove Vitare u standarnom paketu oprema ima još i LED farove, presvlake sedišta u od antilop kože, sistem pomoći pri kočenju RBS (Radar Brake Support). Vitara S je dostupna u sedam boja, uključujući i dve dvobojne verzije.

Suzuki Vitara S (2)

Suzuki Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *