Vožnja sa stilom: Cayenne Platinum Edition

Porsche lansira novu Platinum ediciju odgovarajućih Cayenne modela. Ova posebna SUV edicija je obeležena ekskluzivno usklađenim elementima dizajna u saten platinastoj boji kao i proširenom standardnom opremom. Rezultat je posebno stilizovan izgled u kombinaciji sa atraktivnom cenom. U ponudi su platinum edicije  modela Cayenne, Cayenne E-Hybrid i Cayenne S, kao i njihove Coupé verzije.

Prefinjeni ekskluzivni izgled Cayenne Platinum Edition modela je karakterističan po brojnim specifičnim detaljima u saten platinastoj boji. Intarzije na usisniku vazduha napred, Porsche natpis integrisan u LED traku zadnjeg svetla, oznaka modela pozadi i standardni 21 inčni RS Spyder Design točkovi, koji su takođe u ovoj posebnoj boji samo za Platinum Edition. Izduvne cevi i okviri bočnih prozora u crnoj boji dodatno naglašavaju sportsko-elegantni izgled ove specijalne serije. Pored ovoga dostupne su crna i bela boja karoserije, metalik Jet crna, Carrara bela, Mahogany, Moonlight plava kao i specijalna Crayon boja.

Detalji u elegantno dizajniranoj unutrašnjosti vozila su pre svega Crayon sigurnosni pojasevi, pragovi od brušenog aluminijuma sa logotipom ‘Platinum Edition’ kao i aluminijumski unutrašnji paket i ukrasni detalji u srebrnoj boji.

Cayenne Platinum Edition podrazumeva i proširenu standardnu opremu.  Ovo se odnosi na LED prednja svetla uključujući Porsche Dynamic Light Sistem (PDLS), panoramski krov, zatamnjena stakla, Bose ® sistem ozvučenja, ambijentalno osvetljenje, sportska sedišta sa podešavanjem u 8 pravaca, Porsche grb na prednjim i zadnjim naslonima za glavu i analogni sat na komandnoj tabli. Porsche Exclusive manufaktura takođe nudi širok spektar posebnih opcija za enterijer i eksterijer – od selektivnih detalja do opsežnih modifikacija.

Cayenne Platinum Edition je dostupan za poručivanje, a početak isporuka u Nemačkoj se očekuje u maju 2022. Cene, uključujući PDV se kreću od 89,335 EUR za 250 kW (340 PS) Cayenne, 102,901 EUR za Cayenne E-Hybrid sa sistemskom snagom od 340 kW (462 PS), i 105,995 EUR za  324 kW (440 PS) Cayenne S.

 

Porsche Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *