Nova SEAT Ateca

Otkrijte grad iz jedne sasvim nove perspektive. Nova SEAT Ateca pretvara obično u neobično. Vašu svakodnevicu ćete doživeti na sasvim nov način. Pri tom jedinstven dizajn i kvalitetan ambijent novog urbanog avanturistu pretvaraju u savršenog saputnika.

Poboljšane karakteristike
Samopouzdanje u gradu

Jedinstvena u svakom okruženju. Nova SEAT Ateca opremljena je najsavremenijom tehnologijom iz automobilske branše. Gradska vožnja postaje pravo uživanje kada napredna efikasnost omogućuje potpuno nov način vožnje.

2144
Dizajn spoljašnjosti
Urbana elegancija

Nova SEAT Ateca – oblikovana za svakodnevni užitak. Farovi u punoj LED tehnici zaokružuju savremen dizajn i obezbeđuju još veću bezbednost na putu. Dodatnu eleganciju pružaju ekskluzivni aluminijumski naplaci veličine 19 inča. Unesite svetlost u Vašu svakodnevicu sa panoramskim podiznim krovom i pozdravnim osvetljenjem koje će Vam pomoći da nađete put do svog vozila.

Pozdravno svetlo
Uvek u vidokrugu

Nalaženje svog automobila na parkingu ponekad može da bude popriličan izazov. Ali ne sa novom funkcijom pozdravnog svetla (Welcome Light), koje levo i desno od vozila na tlo projektuje svetlosnu siluetu. Na taj način potraga u tami više ne predstavlja nikakav problem. Ali samo u novom modelu Ateca.

2143
Osvetljenje unutrašnjosti
Boje za svako raspoloženje

Uz višebojno osvetljenje unutrašnjosti u novom modelu SEAT Ateca u mogućnosti ste da za svaku vožnju izaberete pravu boju i tako na svakodnevicu gledate iz jednog sasvim nove prespektive. Osvetljenje je savršeno integrisano u oplate vrata i nudi elegantnu svetlost za unutrašnjost vozila. Iz palete boja moguć je slobodan izbor osam različitih boja – od hladne bele do vatrene narandžaste – kao i dodatni izbor jačine svetlosti.

2145
Dizajn unutrašnjosti
Gradski život sa stilom

Nova SEAT Ateca je u potpunosti izrađena od kvalitetnih materijala, kao što je na primer najfinija koža na volanu i glavi ručice menjača. Za još uzvišeniji stil po želji su na raspolaganju sportski oblikovana sedišta presvučena alkantarom. Svaki deo unutrašnje opreme novog modela SEAT Ateca izrađen je i obrađen uz najveću preciznost.

Tehnologija
Inteligentno putovanje

Uživajte u danu i ostanite skoncentrisani na drum. Pomoću 20,3 centimetara velikog infotainment ekrana na dodir u novom modelu SEAT Ateca na siguran način ste povezani sa Vašim pametnim telefonom. Zahvaljujući funkciji SEAT Full Link u mogućnosti ste da u vozilu za vreme vožnje bezbedno uživate u svojim aplikacijama. Tome treba pridodati i najnoviju tehnologiju u vidu bežičnog punjača za mobilne telefone. Postavite jednostavno Vaš mobilni telefon na indukcionu površinu i prepuastite da SEAT Ateca preuzme ostatak posla.

2147
SEAT PROFILI VOŽNJE
Okretna u svakoj okolini

SEAT profili vožnje optimizuju Vaš osećaj za vožnju. Nova Ateca se prilagođava Vašem raspoloženju i potrebama profilima vožnje Normal, Sport i Eco kao i Vašim individualnim mogućnostima. Vozač dodatno može pomoću dugmeta za driving Excperience u 4Drive režimu da aktivira različite funkcije za terensku vožnju.

2139

SNAŽNA I EFIKASNA
Osetite optimalnu efikasnost

Vaš svakodnevni odlazak na posao postaće užitak jer se nova SEAT Ateca se predstavlja izvanrednom efikasnošću i izuzetnom snagom. Neka Vam srce zakuca jače uz snažne motore snage do 140 kW (190 KS) i jednako dinamičnog i preciznog uživanja u vožnji na svakom terenu.

2146
SEAT Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *