4. rođendan Garaža foruma

Ne tako davne 2012. godine, kada smo početkom januara odlučili da pokrenemo forum Garaža, a samim tim i započnemo rad kluba, mogli smo samo da se nadamo dobrim rezultatima. Danas, nakon više od 4 godine rada možemo slobodno reći da smo ponosni i vrlo zadovoljni ostvarenim. Naravno, svaki rođendan se mora proslaviti pa smo kao i svake godine, sredinom januara, u Caffe-u Kolačić, pozvali naše članove i uz tortu i piće obeležili 4 godine postojanja.

Nećemo puno zamarati statistikom, ali moramo istaći da je forum za ovo vreme dobio više od 2.000 članova, otvoreno je više od 3.300 tema i ispisano preko 540.000 postova što nas dovodi u rang najvećih foruma automobilske tematike iako su na Garaža forumu zastupljene i mnoge druge teme. Kao i na forumu, tako su i uživo sve teme zanimljive pa razgovoru nikad kraja.

DSC00750_zpsmgufcans

Iako je 2015. godina bila verovatno najteža do sada po pitanju uređivanja foruma i bloga zbog dužeg odsustva predsednika kluba i urednika foruma, ipak su ostvareni najbolji rezultati posećenosti do sada. Sa prosečno blizu 3.000 poseta dnevno i preko 16.000 pregledanih stranica svakog dana, forum i blog Garaža rastu iz dana u dan.

DSC00751_zpsytdcwjo9

Aktivnosti kluba, pored redovnih okupljanja, se proširuju i nadamo se da ćemo ubuduće uz pomoć naših prijatelja, partnera i sponzora imati još više aktivnosti, u koje ćemo još više uključiti i članove. Upravo su članovi ti koji pokreću mnogo toga, razne zanimljive teme, diskusije, ali i pomoć drugim članovima kada je potrebno, te im se na tome zahvaljujemo.

DSC00749_zpsqg4cvtta

Da bi raspoloženje bilo najbolje moguće pobrinuli su se naši prijatelji Massimo Catering koji su pripremili tortu izvanrednog izgleda i ukusa.

DSC00761_zps77ukmdyr

Dobra atmosfera krasi sve naše skupove pa je tako bilo i ovaj put. Naša rođendanska želja je da ovaj duh drugarstva i dobra atmosfera i dalje budu zaštitni znak Garaže, te da naredni rođendan dočekamo u još većem broju i sa još boljim rezultatima.

Živeli!

 

Tekst: Željko Jelisavac
Fotografije: Nikola Vukelić

One thought on “4. rođendan Garaža foruma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *