3. rođendan Garaža foruma

Kao i svake godine do sada, početkom januara obeležava se početak rada GARAŽA foruma koji je prvi pokrenut u okviru projekta GARAŽA i osnova je svih kasnijih aktivnosti. Treći rođendan dočekujemo ponosni što je forum izrastao u jedan od najvećih i verovatno najaktivniji forum ove tematike u Srbiji i regionu.

Sa više od 1.500 članova i preko 390.000 postova u više od 2700 tema, prerasli smo mnoge daleko starije forume. Ali nije sve u brojkama, računaju se i mnoge druge stvari, a upravo je to ono što nas okuplja u ovolikom broju.

Ponosni smo što naša zajednica raste u svakom pogledu i imamo konstantan priliv novih članova koji ostaju na forumu zbog dobre atmosfere koja se posebno vidi na našim okupljanjima.

Upravo tako je bilo i u subotu, u Caffe-u Kolačić, gde se okupljamo svake prve subote u mesecu, a naravno i sve rođendane smo proslavili upravo u Kolačiću.

Okupljanje je zakazano za 18h i svi su pristigli na vreme, pa i uvek rado viđeni drugari koji žive van Beograda pa posećuju uglavnom samo velike skupove.

_MG_4810

Kapacitet kafića bio je taman za više od 35 gostiju tako da su se svi ugodno smestili, a tema za razgovor nije nedostajalo. Mesta su se razmenjivala da bi se popričalo sa što više ljudi.

Oko 19h poslužena je i torta koja je pojedena u rekordnom roku, a pojedinci su tražili drugu porciju.

DSC04785

Uz tortu održan je i kratak govor u kojem se predsednik kluba GARAŽA zahvalio svima koji su došli, a ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim članovima foruma na doprinosu koji daju radu foruma i kluba.

Najviše nade ulažemo u najmlađe članove foruma koji uvek rado saslušaju savete starijih, iako se često ne slažu sa njima.

_MG_4835

Za ovu godinu planirano je puno toga, razvoj i napredak foruma i bloga, testovi, promocije i druge aktivnosti u koje će dobrim delom biti uključeni i članovi foruma.

Do sledećeg rođendana možemo samo da poručimo da ćemo u ovoj godini biti još bolji i vredniji, a uz pomoć naših članova, dobri rezultati sigurno neće izostati.

Živeli!

 

KOMPLETNA GALERIJA

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *