1. Garaža skup

Članovi Garaža kluba i foruma su još ranije imali priliku da se upoznaju i druže na raznim okupljanjima drugih foruma. Stoga je nakon osnivanja foruma Garaža bilo sasvim očekivano i da se druženje nastavi pod organizacijom kluba. Odlučeno je da prvi skup bude održan 20.05.2012. na Košutnjaku, lokacija koja nam je od ranije poznata. Odziv je bilo veliki kao što se i očekivalo, a uz nekoliko rečenica i slika, pokušaćemo da dočaramo atmosferu koja je prisutna na skupovima.

Već iskusni organizatori pripremili su sve što je potrebno za celodnevni, ugodan boravak u prirodi.

Da bi mesto bilo zauzeto uvek je potrebno da organizatori dođu u ranim jutarnjim časovima, a ima i članova koji su ranoranioci, pa se pridruže ranije. Nedelja ujutru, lepo vreme, priroda i tišina, za to vredi ustati ranije.

Garaza 1. skup - ranoranioci

Od 11h pristižu i ostali članovi foruma koji su odlučili da dođu na skup. Mnogi se međusobno već poznaju, ali uvek dođu i novi drugari koji se upoznaju sa ostalima. Bez obzira koliko ko ima godina, da li vozi automobil i koje marke, uvek dobra i prijatna atmosfera, druženje uz šalu, hranu i piće, to je ono što krasi skupove članova Garaža kluba i foruma.

Garaza 1. skup - druzenje

Naravno, automobili su uvek u centru pažnje i dobar deo vremena se provodi uz ljubimce na četiri točka. Napravi se i poneki krug po Košutnjaku, malo se majstoriše, razmenjuju se ideje, daju se saveti i predlozi, a ponekad se i dogovori kupovina između dva člana.

Garaza 1. skup - skoda

Garaza 1. skup - jugo

Garaza 1. skup - parking

Najbitniji deo se ne sme zaboraviti. Celodnevno druženje ne može proći praznih stomaka. Majstor za roštilj, Dragan iz Novog Sada, najcenjeniji je član foruma na svim skupovima. Neki su pokušali da mu oduzmu slavu, ali nije im pošlo za rukom.

Garaza 1. skup - rostilj

Nakon višesatnog druženja, punih stomaka i nasmejanih lica, forumaši su se polako razišli. Do narednog puta…

Više fotografija i utiske sa druženja možete videti na Garaža forumu, u podforumu „Druženja“.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *