2. Garaža skup

Drugi po redu, veliki skup u organizaciji Garaža kluba, održan je na Fruškoj gori, 23.09.2012. godine. Zbog održavanja brdske trke, organizatori su morali da promene lokaciju, ali ni loš put do same lokacije, a ni prohladno vreme, nisu omeli forumaše da se druže u dobroj atmosferi, kao i obično. Pojedinci su krenuli kasnije zbog drugih obaveza, ali su stigli u rekordnom vremenu, a neki su šetali okolo pa su ostali gladni. Ali moramo po nečemu i da pamtimo skupove.

Organizatori su se i ovaj put potrudili da ništa ne nedostaje. Veliki izbor pića, poneko pivce i to pretežno „radler“, sve vrste sokova, a obezbedi se i kafa.

Druženje je moglo da počne, uz naravno roštilj i piće, a za vatru su ovaj put bili zaduženi mlađi članovi, iako iskustvo nije bilo na njihovoj strani, ali su ipak uspeli da raspale vatru.


Za to vreme, na detaljnom ispitivanju je bila jedna potpuno nova Corsa koja je izašla iz salona mesec dana pre održavanja skupa pa je bila svima interesantna. To je standardna procedura za svaki automobil koji se prvi put pojavi na skupovima Garaža foruma, a pogotovo ako je nov automobil u pitanju. Forumaši moraju dati svoju ocenu, a ona je ovaj put svakako bila pozitivna.

O
O

U međuvremenu se roštilj raspalio i pojeo brzinom svetlosti, dok je fotograf lutao okolo. Punih stomaka, forumaši su nastavili da se druže, a bilo je kao i obično raznih saveta i predloga po pitanju unapređenja vozila, bilo estetski ili tehnički.

O

O

Vreme je brzo prolazilo, a trebalo je stići kući u vreme kad se obećalo ženama i devojkama. Međutim, od dobrog društva se ne odvaja lako, pa je druženje potrajalo do kasnih popodnevnih časova.

O

I to je bilo poslednje veliko okupljanje u 2012. godini, ali tradicija Garaža skupova se nastavlja i u narednoj godini, a nastaviće se i ubuduće.

Više fotografija i utiske sa ovog skupa možete pronaći na Garaža forumu u podforumu „Druženja“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *