2. rođendan Garaža foruma

Na današnji dan, pre dve godine, zvanično je krenuo sa radom forum Garaža. Prvi koraci su uvek najteži, ali i najuzbudljiviji. Upravo je forum Garaža prvi naš korak u stvaranju Kluba ljubitelja automobila. Sve što je pokrenuto kasnije i što planiramo u budućnosti, dobrim delom je potpomognuto radom foruma, odnosno ljudima koji su putem foruma postali deo Garaža porodice i podržavaju sve ono što radimo.

Upravo, kao jedna velika porodica, mnogobrojni članovi foruma, okupili su se 11.01.2014. godine, da obeleže drugu godinu rada foruma. Rođendan je, kao i prošle godine, održan u caffe-u Kolačić, gde se forumaši redovno okupljaju svake prve subote u mesecu.

0546
Dok su neki jedni birali šta će sledeće da popiju, drugi su već bili usluženi od strane ljubaznog osoblja.


0560
Nakon kraćeg i dosadnog govora, poslužena je torta, čemu su se mnogi obradovali.


Sečenje torte

Uvek je lepo videti nova lica, pa su nas i ovaj put posetili članovi koji inače ne dolaze ili retko dolaze na skupove. Malo je bilo tesno u pojedinim trenucima, ali kažu „kad deca nisu besna ni kuća nije tesna“, tako da je bilo dovoljno mesta za sve.


2441
Neki se nisu videli duže vreme, pa je tema za razgovor bilo napretek,  a posebno nam je drago što je došlo i nekoliko forumaša iz Novog Sada.

Kao i obično, kad se skupe ljubitelji automobila, prava je prilika da se proba neki automobil. Ovaj put je forumaški test prošao Alfa Romeo 1.9 JTDm 16v i kažu, osim uskih sedišta za one krupnije, nema većih zamerki.


Na kraju, kad podvučemo crtu, za dve godine rada ostvareno je puno toga. Forum je već odavno duplirao broj članova u odnosu na prošlu godinu i trenutno ima 1070 registrovanih članova. U ove dve godine otvoreno je 2150 tema, a broj postova je prešao 238.000, što nas ubraja među veće forume ove tematike u Srbiji.

Ovo je samo podstrek da idemo dalje, da napredujemo i širimo Garaža porodicu. U to ime, živeli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *