3. Garaža skup

Sredinom juna organizovan je 3. zvanični skup Garaža kluba i foruma. Vremenske prilike nisu dozvoljavale da se skup organizuje ranije, pa je prvi termin sa lepim vremenom bio tek 16.06.2013. kada je skup i održan. Ovaj put se okupio manji broj članova foruma, ali to ih nije omelo da se dobro provedu. Pored hrane i pića, automobilima koji su detaljno pregledani i dugačkih razgovora o raznim temama, imali smo prilike i da uživo vidimo jednu skupu, ali vrlo interesantnu igračku.

O tome nešto kasnije, prvo da vidimo ko su bili pospani ranoranioci i kako su se ovaj put pripremili organizatori.
Dok je vatra gorela, polako su pristizali i ostali. Ovi koji stanuju bliže su došli automobilima, a oni koji stanuju na drugom kraju grada su došli biciklom. Po vrlo toplom danu to je zaista bio izazov, ali obzirom da na forumu Garaža imamo nekoliko ozbiljnih biciklista, nije ni čudo da na skupove dolaze i na dva točka.Dok se čekao roštilj, prava razonoda je došla u vidu jedne vrlo interesatne, ali i skupe igračke. U pitanju je LOSI Speed-NT RTR 1/10, koji nažalost više nije u vlasništvu člana foruma koji ga je doneo, ali je bilo zadovoljstvo videti kako ovaj mali automobil jurca po svim terenima.


Dok se većina okupljenih zabavljala gledajući ovaj automobilčić kako jurca okolo, glavni roštilj majstor i njegovi pomagači su bili vredni da bi hrana bila na vreme gotova, a onda su i najgladniji pritrčali. Oni iskusni su čekali u prikrajku i pažljivo procenjivali pravi trenutak kada treba da priđu.

Nešto kasnije, zauzete su sve stolice, lepinje su zamenile limenke hladnog piva i poneki sok, pa je nastavljeno opušteno ćaskanje. Iako su došli malo kasnije, pridružilo nam se još članova foruma, a skup je potrajao do kasnih popodnevnih časova.

No, ovo svakako ne bi bio skup ljubitelja automobila da se ljubimci nisu obilazili, a koliko se vodi računa o njima dovoljno govore sledeće fotografije.I tako je prošao još jedan Garaža skup, nešto manje posećen nego obično, ali dobra atmosfera nije izostala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *